Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε και εμείς θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα επιστρέψουμε την αξία του. Οι επιστροφές εμπορευμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

– Η επιστροφή των εμπορευμάτων να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
– Τα εμπορεύματα να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι χρησιμοποιημένα ή ανοιγμένα, εντός της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής).
– Για λόγους υγιεινής οι επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν.

Eπιστροφή προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας ή ταχυδρομικά με ACS  Courier στη διεύθυνση Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη 75 ,Κορυδαλλός – Αττικής.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολήs e- mail στο [email protected].

Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει:
– την επιστροφή του προϊόντος & αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος αποστολής φτάνει στα 8€ καθώς χρεώνονται 4,00€ για την αποστολή του νέου δέματος εντός Αττικής και 5,00€ εκτός Αττικής και άλλα 4,00€ για την παραλαβή του παλιού και επιστροφή στην έδρα μας.
– αποζημίωση ίση με το κόστος των επιστρεφόμενων προϊόντων.